DHL Stafetten Sønderjylland 2018


Her er du: Information Vælg Produktpakke Indtast Data Konfirmer Data Betaling Kvittering

Sidste dato for onlinetilmelding er overskredet. Se venligst arrangørens hjemmeside for information omkring eftertilmelding.


Dato:
22/08/2018

Sted:
Aabenraa

Om:
DHL stafetten er en firmafest med indbygget motion. Man samles for at løbe, og så skaber vi rammerne for hygge og samvær med kollegerne

DHL kasse med mad er med i prisen
Alle hold modtager en DHL madkasse, fyldt med en masse lækre ting. Denne indeholder brød, pålæg og lækkerier. Herudover modtager hver deltager et stk. gratis vand, sodavand eller øl.

All-inclusive
Hvis I ikke vil bøvle med catering o.lign., så kan du vælge All-inclusive. Vi sørger for lækker mad og drikke til alle jeres deltagere - I skal blot møde op. Vi vil stå klar med en lækker grillbuffet og sørger også for kolde øl, vin, vand og kaffe frit tilgængeligt hele aftenen. Sammen med All-inclusive får I pladser i et specielt lækkert teltområde direkte ved løberuten. Til teltet vil I få tilknyttet jeres egen serviceperson. Vi sørger desuden for at dække flot op til jer med. Kort sagt, bare mød op og nyd aftenen. NB: Holdets startnumre skal købes seperat.

Lej plads i opstillede telte
Få en hyggelig aften med tag over hovedet - vi giver jer mulighed for skabe en hyggelig ramme. Når I har tilmeldt de antal hold i ønsker, er I klar til at bestille siddepladser i teltene, hvor I kan spise jeres mad og have jeres base. I bestiller det antal bord/bænkesæt der svarer til antal i bliver. Der er plads til 8 personer ved et bord/bænkesæt.

Vi sørger for det hele, borde og bænke står klar til jer i teltene. I kan frit leje alt fra et bord/bænkesæt til det antal, du måtte ønske.

OBS! Borde-bænkesæt eller All-inclusive pakken skal bestilles inden d. 15 august.Indtastninger
Du har pt. ingen færdiggjorte indtastninger.

Betingelser
Alle priser i dette arrangement er i danske kroner (DKK) inkl. moms. med undtagelse af tilmeldingsgebyret der ikke er pålagt moms, medmindre andet er angivet.

Yderligere informationer vedr. fortrydelsesret, refundering m.m. kan ses på dette link: klik her

Kundeservice
Spørgsmål vedr. arrangementet rettes til:

DHL Stafetten Sønderjylland 2018
Sport Event Syd
Telefon: 2042 1959
Sport Event Syd

http://dhlstafetten.dk/sonderjylland
perhussmann@me.comGREAT ATHLETES GET GREAT RESULTS WITH ULTIMATE SPORT SERVICE !
Ultimate Sport Service   |   Langelandsvej 38   |   5800 Nyborg   |   Denmark