Her er du: Information Vælg distance Indtast oplysninger Bekræft oplysninger Betaling Kvittering

Danish English
Sidste tilmeldingsdato er overskredet. Det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig løbet.


Make a Mark CPH

Løb, så kvinder kan stå stærkere.

Vær med til det første Make A Mark-løb den 22. juni på Østerbro i København, og hjælp os med at bruge energien fra løb til at skabe afgørende forandring for kvinder i Danmark.

En del af tilmeldingsgebyret går til lokale organisationer med fokus på at hjælpe kvinder over hele Danmark, der har brug for støtte og support. Når du har løbet, vælger du hvilken organisation, du vil støtte, og dermed gør du en helt konkret forskel i kvinders liv og styrker dem, der har mest brug for det. Det eneste, du skal gøre, er at løbe.

Vores løb på 5k og 10k er åbne for alle, der har lyst til at mødes for at vise deres støtte til kvinder i Danmark, så tilmeld dig i dag, og hjælp kvinder til at stå stærkere.

Tid & sted
Øster Allé/Fælledparken i København, lørdag den 22. juni kl. 17.00.

Pris
180 kr. inkl. Mikkeller øl og en let forplejning.
Der bliver musik og mulighed for at købe mad og drikke.

50 kr. af tilmeldingsgebyret går til lokale organisationer med fokus på at hjælpe kvinder over hele Danmark, der har brug for støtte og support. Når du har løbet, vælger du hvilken organisation, du vil støtte, og dermed gør du en helt konkret forskel i kvinders liv og styrker dem, der har mest brug for det. Det eneste, du skal gøre, er at løbe.

Se hvilke charity-organisationer, du kan støtte her

Vores løb på 5k og 10k er åbne for alle, der har lyst til at mødes for at vise deres støtte til kvinder i Danmark, så tilmeld dig i dag, og hjælp kvinder til at stå stærkere.

Køb Meyers picnic-menu
Køb en lækker og sommerlig picnic-box fra Meyers, som du og dine løbevenner kan nyde sammen, efter I har løbet.

I kan afhente maden i startområdet kl. 16.30 - 19.00. Bestil her


Her kan du tilmelde en eller flere løbereHer kan administrator se oversigt over tilmeldte løbere og tilføje løbereTilmeldinger
Du har ingen færdiggjorte tilmeldinger

Betingelser
Startgebyr er momsfri jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt. Sparta Atletik og Motion opkræver et administrationsgebyr på DKK 15 inkl. moms per deltager (dog undtaget til DHL Stafetten, hvor administrationsgebyret opkræves per hold). Det er muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron, MobilePay Online, Maestro og i visse tilfælde med faktura. Betaling med kort pålægges ikke gebyr.
klik her

Kundeservice
Spørgsmål rettes til:

Make a Mark CPH 2019
Sparta Kundeservice
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø
+45 35 26 69 00

https://sparta.dk/make-a-mark-cph/
sparta@sparta.dk

Åbningstider:
Mandag - torsdag 10:00-17:00 fredag 10:00-15:00