Drawing Marathon International 2019


Her er du: Information Vælg Distance Indtast Data Konfirmer Data Betaling Kvittering

Sidste dato for onlinetilmelding er overskredet. Se venligst arrangørens hjemmeside for information omkring eftertilmelding.


Dato:
27/04/2019

Sted:
World wide

Information:
DRAWING MARATHON / DrawOn INTERNATIONAL inviterer dig til at være med, når en masse kreative mennesker tegner på livet løs i et internationalt og kunstnerisk marathon - der kan samle Danmark og hele verden!

Der er ubegrænset billetter til Drawing Marathon International. Alle kan deltage: Fra 0-100+ år. Utrænede, såvel som professionelle tegner.

Tegn på livet løs - i en gruppe eller enkeltvis. Du få masser af kreativ inspiration undervejs og tegneudfordringerne vil holde dig tegnevarm. Hvis det er første gang du tegner, bliver Drawing Marathon en helt unik oplevelse for dig. Er du øvet, bliver du en endnu bedre til at tegne.

Bliv VIP DELTAGER: Vælge mellem halv-marathon á 8 timer eller hel-marathon á 16 timer.

Du kan også vælge at være med i en online tegnekonkurrence og blive valgt til GOLD-ARTIST eller GOLD-KID.

Ha' en rigtig sjov dag med en række kreative udfordringer, som du får adgang til på sitet: drawingmarathon.com. Når du har tilmeldt dig Drawing Marathon HEL eller HALV marathon kan du uploade dine kreative værker under et hashtag (#) og blive set. Du vælger selv om du tegner for sjov eller for alvor. Husk, at det altid skal være en dejlig oplevelse at tegne.

Når du klikker på "TILMELD DIG HER", bliver du tildelt titlen VIP Deltager. Inden startdagen modtager du også et startnummer.
Indtastninger
Du har pt. ingen færdiggjorte indtastninger.

Betingelser
Alle priser i dette arrangement er i danske kroner (DKK) inkl. moms. med undtagelse af tilmeldingsgebyret der ikke er pålagt moms, medmindre andet er angivet.

Yderligere informationer vedr. fortrydelsesret, refundering m.m. kan ses på dette link: klik her

Kundeservice
Spørgsmål vedr. arrangementet rettes til:

Drawing Marathon International 2019
DrawOn International
Stockholmsgade 33
2100 DK-København Ø

https://www.drawingmarathon.com/
join@drawingmarathon.comUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark