Her er du: Information Vælg distance Indtast oplysninger Bekræft oplysninger Betaling Kvittering

Danish English

Breakfast Run i Tivoli er aflyst grundet Covid-19
Breakfast Run i Tivoli


Løb for Børnecancerfonden

Oplev Tivolis smukke forlystelsespark til et unikt og stemningsfuldt morgenmadsløb, hvor du samtidig støtter Børnecancerfonden.

Ruten fører dig rundt i den smukke have med start og mål ved Pantomimeteateret inde i Tivoli (se på kort). For hver omgang du løber, donerer vi 10 kr. til Børnecancerfonden. Der er ikke tidtagning til dette løb og plads maks. 500 deltagere.

Pris
175 kr. per deltager inkl. 1 morgenservering (se nedenfor) og adgang til Tivoli hele dagen lørdag den 16. maj.

Efter løbet får alle deltagere morgenbrød og kaffe m.m.

Rabat på turpas
Som deltager får du mulighed for at medbringe op til 4 gæster/familiemedlemmer og få rabat på køb af turpas. Du vil modtage mere information via e-mail om dette senere.

I skal alle ankomme til Tivoli mellem kl. 9.15 og 10.15! Husk at medbringe din bekræftelsesmail på mobil eller print på løbsdagen. Efter løbet kan I alle nyde en dag i Tivoli, hvor der bl.a. er Rasmus Klump-uge.

Program
9.15 - Velkommen i Tivoli (indgang kun gennem hovedindgangen)
9.40 - Officiel velkomst
10.00 - Løbet starter
10.30 - Servering af morgenbrød, kaffe, vand og frugt for deltagere
11.00 - Tak for i dag; forlystelsesparken åbner for offentligheden

Om Børnecancerfonden
Børn får andre og mere aggressive kræftsygdomme end voksne, og behandlingen tager ofte flere år. Børnecancerfonden arbejder for at sikre børn med kræft den bedste behandling samt omsorg til dem og deres familier.

Børnecancerfonden er en privat fond og den organisation, der finansierer mest dansk forskning i børnekræft. For forskning i bedre behandling af børn med kræft er det bedste håb, vi kan give børnene og deres familier.

Takket været private donationer har fonden siden 1995 været med til at udvikle behandlingen, så fire ud af fem børn i dag overlever kræft. Men der er stadig børn, der dør af kræft, og halvdelen af alle børnekræftoverlevere har varige skader efter sygdommen og den intensive behandling.

Løb med og hjælp Børnecancerfonden med at give børn med kræft endnu bedre behandling.

Læs mere om Børnecancerfonden her


Her kan du tilmelde en eller flere løbere

Tilmeldinger
Du har ingen færdiggjorte tilmeldinger

Betingelser
Startgebyr er momsfri jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt. Sparta Atletik og Løb opkræver et administrationsgebyr på DKK 20 inkl. moms per deltager (dog undtaget til DHL Stafetten, hvor administrationsgebyret opkræves per hold). Det er muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron og MobilePay Online og i visse tilfælde med faktura. Betaling med kort pålægges ikke gebyr.
klik her

Kundeservice
Spørgsmål rettes til:

Breakfast Run i Tivoli 2020
Sparta Kundeservice
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø
+45 35 26 69 00

http://sparta.dk
sparta@sparta.dk