Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Distanser:
10 km, 21 km, 21 km Walk, 31 km, 50 km & 80 km

Informasjon:
Ecotrail Oslo Virtual Race lørdag 30. mai 2020

Av årsaker vi alle vet, er altså årets ordinære løp avlyst. Vi arrangerer derfor et virtuelt løp 30. mai. Vi ønsker å gi både deg og oss selv en utfordring, rett og slett en real treningsøkt! Alle kan delta og det er gratis. Men vil du ha tilsendt medalje, må du betale for denne. Det er en kostbar medalje laget i tre og er i limited edition, det vil si 1000 stk.

Medaljen sendes til din postkasse første arbeidsdag etter helgen. Det vil si at påmelding er åpen ut lørdag 30.mai.

non-supporting browser.

Slik fungerer det med virtuelt løp:

Steg 1
Velg en distanse og registrer deg. Det er gratis å melde seg på. Ønsker du å få tilsendt medalje må du betale for den.

Steg 2
Når du løper distansen du har valgt deg ut, loggfører du turen. Det gjør du med en gps-klokke eller app. Hvis du bruker Strava kan du bli med i klubben vår der. Når du har meldt deg på her på Ultimate, får du en bekreftelsesmail som også inneholder link til Strava-klubben vår.

Steg 3
Løp og kos deg lørdag 30. mai - når som helst på dagen. Etter turen registrerer du løpeturen din her - før midnatt. Vi sorterer resultatene. Mandag 1. juni er alle resultatene på plass. I sosiale medier blir det også litt premiering.