Bergen City Marathon 2021


Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Norwegian English
Online påmelding er nå stengt. For etterpåmelding se arrangørens website.


Dato:
28/08/2021

Sted:
Bergen

Informasjon:
Velkommen til Fjordkraft Bergen City Marathon (FBCM) lørdag 28. august 2021. Dette er den 9. utgaven av FBCM. Et flott løp i en vakker og inspirerende løype. Opplev stemningen ved start og mål på Bryggen i Bergen, løp gjennom Gamle Bergen, nyt den fantastiske utsikten fra Fjellveien. Videre går løypen langs den flotte gangveien rundt Store Lungegårdsvann. Gjennom Nygårdsparken blir du møtt av et yrende liv. Her starter 5 km. Små gater og sjarmerende små trehus på Nordnes leder deg videre inn i Nordnesparken. Her starter barneløpet. Nå er du klar for å ta fatt på sjarmøretappen tilbake til Bryggen. Et sentrumsnært løp som vil gi deg en herlig opplevelse.

GAVEKORT
Hva skal man gi til den som har alt? Vi tør påstå at vårt julegavetips kan være årets sprekeste julegave. En gave som for noen vil bety nok en spennende utfordring, mens den for andre kan bli det ?ekstra sparket? man trenger for å komme i gang med trening. Uansett, vi tror dette fort kan bli en ?snakkis? på julaften!
Sånn gjør du:
- Klikk på "Kjøp gavekort".
- Etter at du har utført kjøpet vil du få tilsendt gavekort og faktura på mail. Den du har kjøpt gavekortet til vil ikke kunne se sitt navn på deltakerlister o.l.
Mottaker av gavekortet går inn på den vanlige påmeldingen når han skal benytte seg av gaven. Han/hun melder seg på som vanlig, og når man kommer til betalingssiden legger man inn voucherkoden som er oppgitt på gavekortet.
God Jul fra oss i Fjordkraft Bergen City Marathon

Her kan du melde på deg selv, venner, familie eller et stafettlag

Det er satt av 1200 billetter til rabattert pris, på våre individuelle distanser. BT-Fordelskunder må oppgi abonnementsnummer ved påmelding for å få rabatt.

Klikk her hvis du vil opprette en gruppepåmelding (krever minst 10 personer). Du får tilsendt brukernavn/passord som du kan videresende til andre i gruppen din

For å melde deg på sammen med laget ditt - må du få brukernavn og passord fra din lagleder

Kjøp gavekort for Bergen City Marathon 2021

Se hvem som allerede er påmeldt

Her kan du endre dine opplysninger om du allerede er påmeldt. Har du meldt på et stafettlag kan du endre navn på dem som løper på laget ditt

Klikk her om du er lagleder og ønsker å administrere ditt lagRegistreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Bergen City Marathon 2021
TIF Viking
Øvre Dreggsalm. 7
5003 Bergen.

http://bergencitymarathon.no
post@bergencitymarathon.noUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark