Technip FMC-Milen Virtual Race 2021Norwegian English
Online påmelding er nå stengt. For etterpåmelding se arrangørens website.Dato:
15/01/2021 - 14/02/2021
Sted:
Bergen

Distanser:
Distanse utfordring / Distance challenge & Tids konkurranse / Time competition - 10 km

Informasjon:
BCM Milen Virtual Race skal gi motivasjon til egentrening. I en tid der vi ikke lenger kan møtes på startstreken er virtuelle løp og trimkonkurranser blitt populære.

Konseptet er enkelt: Du velger selv hvor du vil løpe og når du vil løpe, men 10 km må gjennomføres i løpet av konkurranseperioden. Etter løpeturen registrerer du tiden din. Hvis du ikke er så opptatt av tid kan du også bare registrere hvor lang du har gått eller løpt (distanse utfordringen). Så snart du har meldt deg på konkurransen vil du motta en bekreftelse på e-post. Her får du info om hvordan du enkelt kan registrere aktiviteten din. I hele konkurranseperioden vil vi sende deg trenings- og motivasjonstips i vår nyhetsbrevutsending. Det kan være alt fra tips om en konkret treningstur, til komplette treningsprogram du kan følge. I tillegg blir det innslag av pausegym på ditt hjemmekontor. Det er gratis å delta i konkurransen.

Registreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Technip FMC-Milen Virtual Race 2021
TIF Viking
Øvre Dreggsalm. 7
5003 Bergen.


post@bergencitymarathon.noUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark