Her er du: Information Vælg distance Indtast oplysninger Bekræft oplysninger Betaling Kvittering

Danish
Sidste tilmeldingsdato er overskredet. Det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig løbet.



Den Alternative Veteranmarch


I mere end 15 år har der været frivillige, som har arbejdet for veteranerne, deres familier og pårørende over hele Danmark. Over årene er der blevet flere og flere veteraner, der har behov for hjælp, og vi er blevet flere, der gerne vil hjælpe. En stor del af finansieringen af hjælpen sker ved facilitering af projekter så som VeteranMarchen og støttekoncerter samt samarbejde med det private erhvervsliv. Yderligere arbejder vi sammen med etablerede veteranhjem og veterancafeer. Du kan læse mere på veteransupport.dk om organisationens arbejde.

Veteranmarchen er naturligvis kerneaktiviteten, hvor alle de aktive fra forsvaret samt veteraner, deres familier - samt naturligvis alle, der måtte have lyst til at gå 7,5, 15 eller 30 km

På grund af covid-19 er den årlige VeteranMarch i år alternativt arrangeret. Det betyder, at i år er VeteranMarchen en tur, hvor du kan gå de 7,5 km, 15 km eller 30 km sammen med din familie, venner, veteraner eller kollegaer, hvor det passer dig, og når det passer dig i perioden 1. maj til 30. september 2021.
Gå sammen med hele Danmark - ja, hele Verdenen til støtte for de danske veteraner.

Se mere om eventuelle ruter, samlingssteder - under covid-19-restriktionerne - og mulighederne for medaljer på www.Veteransupport.dk






Tilmeldinger
Du har ingen færdiggjorte tilmeldinger

Betingelser
Startgebyr er momsfri jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt. Sparta Atletik og Løb opkræver et administrationsgebyr på DKK 20 inkl. moms per deltager (dog undtaget til DHL Stafetten, hvor administrationsgebyret opkræves per hold). Det er muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron og MobilePay Online og i visse tilfælde med faktura. Betaling med kort pålægges ikke gebyr.
klik her

Kundeservice
Spørgsmål vedr. arrangementet rettes til:

VeteranMarchen 2021

http://www.veteranmarchen.dk/vm/index.php
info@veteransupport.dk