Her er du: Information Vælg distance Indtast oplysninger Bekræft oplysninger Betaling Kvittering

Danish English

KOM MED TIL SPARTA OG NIKES ATLETIKSKOLE I EFTERÅRSFERIEN


Løb over hække, stød med kugler, løb stærkt, spring højt eller spring langt.

Det er bare noget af alt det, du kommer til at prøve kræfter med, hvis du bruger 3 dage af din efterårsferie på Sparta og Nike's atletikskole.

Efterårsatletikskolen foregår på Østerbro Stadion og i Sparta Hallen i uge 42 og er for alle børn i alderen 7 - 9 år eller 10 - 15 år - uanset som du har prøvet atletik før eller ej.

Der vil være højdespring, kuglestød og akrobatik til boldkast, koordination og 3-kamp på programmet, så du kommer ikke til at kede dig.

Vælg mellem følgende hold/dage:
1) 7 - 9 år mandag - onsdag
2) 10 - 15 år mandag - onsdag
3) 7 - 9 år torsdag - lørdag
4) 10 - 15 år torsdag - lørdag

Pris:
300 kr. for 3 dage.
inkl. en Nike T-shirt

Træningen foregår fra kl. 9.00 - 15.00. Medbring gode løbesko, tøj til vejret (vi skal være både inde og ude), madpakke og noget af drikke.

Træningen varetages af Spartas bedste ungdomstrænere og eliteatleter, og vi får også vores eliteatleter til at komme forbi og skrive autografer.

Tilmeldinger
Du har ingen færdiggjorte tilmeldinger

Betingelser
Startgebyr er momsfri jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt. Sparta Atletik og Løb opkræver et administrationsgebyr på DKK 20 inkl. moms per deltager (dog undtaget til DHL Stafetten, hvor administrationsgebyret opkræves per hold). Det er muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Euro Mastercard, Visa Electron og MobilePay Online og i visse tilfælde med faktura. Betaling med kort pålægges ikke gebyr.
klik her

Kundeservice
Spørgsmål rettes til:

Atletikskole i efterårsferien 2021
Sparta Kundeservice
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø
+45 35 26 69 00

https://atletik.sparta.dk/atletikskole/
sparta@sparta.dk