Ruthless Raja 2022


Olet tässä: Tapahtumainfo Valitse tapahtuma Osallistujatiedot Hyväksy tiedot Maksaminen Kuitti

Finnish English

Ruthless Raja -tapahtuma on peruttu


Ruthless Raja hiihto- ja pyöräilytapahtuma 5.2.2022 Suomussalmella on peruttu tältä talvelta. Peruutuspäätös noudattaa Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ohjeistusta Kainuun maakunnan alueella peruuttaa ulkotiloissa yli 50 henkilön yleisötilaisuudet.

"Tartuntatautilain 58 §:n mukaisesti kielletään kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin sisätiloissa osallistuu yli 20 henkilöä tai ulkotiloissa yli 50 henkilöä. Määräys astuu voimaan sunnuntaina 9.1.2022 ja on voi-massa 6.2.2022 saakka."

Jo maksetut osallistumismaksut siirretään vuodelle 2023 tai palautetaan toimistokuluja (5eur) lukuun ottamatta. Jo ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiviesti tapahtuman peruuntumisesta ja viestissä olevasta linkistä he pystyvät valitsemaan osallistumisen siirron vuodelle 2023 tai osallistumismaksun palautuksen.

Liikuntaeduilla maksettuja osallistumismaksuja ei voida palauttaa, joten liikuntaedulla maksetut ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti vuodelle 2023. Muistakaa myös perua erikseen varatut majoitukset ja muut palvelut.
Tapahtuman järjestäjät pahoittelevat tilanteen aiheuttamaa harmia kaikille osapuolille. Haluamme varmistaa tapahtuman turvallisuuden osallistujille, järjestäjille ja talkoolaisille.



Ilmoitetut osallistujat
Et ole vielä lisännyt ilmoittautujaa

Ehdot
Kaikki tapahtuman hinnat ovat valuutassa Euro (EUR) Hinnat eivät sisällä ALV:iä, koska järjestäjä ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Lisätietoja saat tästä linkistä: Paina tästä

Asiakaspalvelu
Tapahtumaan liittyvissä tiedusteluissa ota yhteys tapahtuman järjestäjään:

Ruthless Raja 2022
Suomussalmen Rasti
Timo Kinnunen, puh. 040 411 2256
Hannastiina Piikivi, puh. 044 585 9700.

http://ruthlessraja.endurancekainuu.fi/fi
tapahtumat@kainuunliikunta.fi




Ultimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark