Kondisløpet - Romjulsmaraton 2022


Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Norwegian
Online påmelding er nå stengt. For etterpåmelding se arrangørens website.Dato:
25/12/2022 - 31/12/2022
Sted:
Norge

Distanser:
5 km, 21.1 km & 42.2 km

Informasjon:
Se også løpets hjemmeside: www.kondislopet.no

Det er enkelt å være med, løpet kan du løpe hvor som helst.

De eneste kravene som stilles er at løypa er lang nok og enten er en rundløype eller fram- og tilbakeløping i samme løype om en deltar i konkurranseklassen. Det er totaltiden som gjelder, inkludert evt stopp underveis, som i vanlige konkurranser. Det stilles ikke slike krav i trimklasse uten tidtaking.

Systemet er basert på tillit. Vi ønsker likevel at du tar et bilde av en app eller klokka du bruker og laster opp dette når du legger inn resultatet ditt via lenken du mottar når du melder deg på. Om du får problemer kan du kontakte oss på kondis@kondis.no så skal vi registrere resultatet for deg.

Du melder deg på i vårt påmeldingssystem (se lenke nedenfor) og registrerer resultatene dine selv, enten manuelt eller ved å overføre økta fra apper eller klokker.

Vi oppfordrer medlemmer til å melde seg på for «Team Kondis» - skriv dette i feltet for «Lag». Dersom du tilhører en lokal Kondistrening kan du legge til navnet på stedet bak Team Kondis. Eksempelvis slik: Team Kondis Hamar.
Vi har egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for «Team Kondis».

Det er premie til beste mann og kvinne totalt, og uttrekkspremier som trekkes blant alle som har registrert et resultat på resultatlista. Du er med i trekningen av premier både om du konkurrerer på tid eller du kun legger inn at du har fullført.
Det er mulighet til å skrive ut diplom etter løpet.

Priser:
157 kroner (237 kroner for ikke-medlemmer). I tillegg kan du i forbindelse med påmeldingen kjøpe løpets T-skjorte for 299 kroner og/eller en flott medalje til 90 kroner.
Gjennom 2022 vil vi arrangere flere Kondisløp hvor alle vil ha unike medaljer for sitt løp. Disse er på 90 mm i diameter og har vår kjære løpemann, Kondus, i ulike aktiviteter. Vi har stor tro på at dette blir årets samleobjekt.
Vi følger Kondis sin anbefalte klasseinndeling i konkurranseklassene (likt for kvinner og menn): 11 år, 12 år, 13 år, 14 - 15 år, 16 - 17 år, 18 - 19 år, 20 - 22 år, 23 - 39 år, 40 - 44 år, deretter 5-årsklasser så lenge det er deltakere.

Registreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Kondisløpet - Romjulsmaraton 2022
Kondis - norsk organisasjon for kondisjonsidrett


kondis@kondis.noUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark