Her er du: Information Vælg Indtast oplysninger Bekræft oplysninger Betaling Kvittering

Danish English

Vær en del af Copenhagen Marathon '23 - et internationalt løb i en lille storby

Om Copenhagen Marathon
Copenhagen Marathon er et fladt bymaraton igennem det bedste af København og Frederiksberg og er derfor ideel til både begyndere og løbere, der gerne vil løbe en hurtig tid. København er kendt for sin fantastiske tilskueropbakning, der gør dig flyvende og giver dig en oplevelse, du aldrig glemmer. Fra start til mål bliver du fulgt og serviceret af dedikerede pacere og hundredvis af crew og frivillige, der efter en tætpakket opløbsstrækning tager imod dig med en flot medalje. Til Copenhagen Marathon bliver du en del af et internationalt løb i en lille storby, hvor alt er inden for rækkevidde - også din maratonfinisher-drøm.

Distance og rute
42,195 km igennem Indre København, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg. Udforsk ruten her

Tid og sted
Søndag den 14. maj 2023 kl. 9:30.
Start og mål på Islands Brygge, København S

Pris
Normalpris t.o.m. mandag 24. april: kr. 775,-
Pris f.o.m. tirsdag 25. april: kr. 825,-

Inkluderet i prisen er en flot finishermedalje, en Nike finisher T-shirt, gratis fotos og video fra ruten samt forplejning under og efter løbet.

Yderligere info
Startnummerafhentning: Alle deltagere skal afhente startpakke inkl. startnummer med tidtagningschip på CPH Marathon Expoen den 12. - 13. maj. Pace teams: Der er mange pace teams, som man har mulighed for at løbe med undervejs. Pacerne løber på sluttider på mellem 3 og 5 timer med 10 minutters intervaller. Forplejning: Der er store forplejningsdepoter ca. hver 4 kilometer langs hele ruten. Her er der også toiletter, brusere og samaritter m.m. Tidsgrænse: Deltagere skal være i stand til at gennemføre distancen inden for 6 timer netto, dvs. at tiden regnes, fra det tidspunkt løberen krydser startstregen, til man krydser målstregen. Besøg cphmarathon.dk for mere deltager- og løbsinformation.

Følg os
Følg Copenhagen Marathon på
cphmarathon.dk
facebook.com/cphmarathon
Instagram.com/cphmarathon
twitter.com/cphmarathon


Oplysninger
Du har ingen færdiggjorte oplysninger.Sparta | sparta@sparta.dk | Gunnar Nu Hansens Plads 11 | 2100 København Ø