Her er du: Information Vælg billettype Indtast oplysninger Bekræft oplysninger Betaling Kvittering

Danish English
Sidste tilmeldingsdato er overskredet. Det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig løbet.


DAC Arkitekturløb - Copenhagen Light Festival

DAC LYSLØBET ER UDSKUDT PGA. STORM OG VIL I STEDET BLIVE AFHOLDT FREDAG 24. FEBRUAR.

Sæt lys på løbetøjet og kom med ud i det vintermørke København, når DAC i partnerskab med Copenhagen Light Festival og Dansk Atletik fredag den 24. februar kl. 18:30, sætter gang i DAC Arkitekturløb - Copenhagen Light Festival på Bryghuspladsen.

Sammen løber eller går vi den ca. 8 km lange rute, der går forbi en række af Lysfestivalens unikke og storslåede lysværker. Der er ikke tidtagning og du kan derfor opleve lysværkerne og lyset langs ruten i dit helt eget tempo.

Når du afhenter dit startnummer på dagen, får du udleveret en batteridrevet LED-lyskæde fra Sirius, som du kan bære under løbet. Du bliver en del af et lysværk i bevægelse, der fejrer det københavnske nattemørke med lys. Efter løbet kan du tage lyskæden med hjem, og sprede lys og stemning.

Har du lyst til at sætte yderligere præg på det levende lysværk, kan du udsmykke dig selv med af andre lyseffekter, og være med i konkurrencen om den bedste individuelle lysudsmykning.

Når du er kommet i mål på Bryghuspladsen, vil der være musik, varm suppe og drikkevarer fra Royal Unibrew.Tilmeld dig selv, venner eller familieTilmeldinger
Du har ingen færdiggjorte tilmeldinger

Kundeservice
Spørgsmål vedr. arrangementet rettes til:

Sparta Atletik og Løb
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

sparta.dk
sparta@sparta.dk