Kondisløpet - Kilometersanking Juli 2023


Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Norwegian
Online påmelding er nå stengt. For etterpåmelding se arrangørens website.Dato:
01/07/2023 - 31/07/2023
Sted:
Norge

Distanser:
Løping, Langrenn & Sykling

Informasjon:
Se også løpets hjemmeside: www.kondislopet.no

Det er enkelt å være med, konkurransen kan du gjennomføre hvor som helst.

De eneste kravene som stilles i dette løpet er at du i løpet av juli måned skal klare å tilbakelegge minst 200 kilometer til sammen enten løpende/gående, på rulleski eller med sykkel (ikke lov å bruke el-sykkel). Du noterer selv hvor langt du tilbakelegger gjennom måneden. Underveis i måneden eller når måneden er over, summerer du og registrerer totalsummen i resultatbasen via lenken du får tilsendt når du melder deg på.

Systemet er basert på tillit. Vi ønsker likevel at du tar et bilde av en app eller klokka du bruker på treningsturene dine slik at du kan dokumentere resultatet om det skulle bli kontroll. Vi forbeholder oss retten til å foreta stikkontroller. Om du får problemer med registreringen kan du kontakte oss på kondis@kondis.no så skal vi registrere resultatet for deg.

Du melder deg på i vårt påmeldingssystem (se lenke nedenfor). Her kan du melde på enten løp, langrenn eller sykkel. Du kan melde på en av grenene eller flere av dem. Hver påmelding hvor du samler minst 200 km, gir et lodd i premiepotten.

Vi oppfordrer medlemmer til å melde seg på for «Team Kondis» - skriv dette i feltet for «Lag». Dersom du tilhører en lokal Kondistrening kan du legge til navnet på stedet bak Team Kondis. Eksempelvis slik: Team Kondis Hamar.
Vi har egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for «Team Kondis».

Det er ingen premie til de som tilbakelegger flest kilometer gjennom måneden, men vi har mange flotte uttrekkspremier som trekkes blant alle som har klart å tilbakelegge minst 200 km innenfor den/de idretten(e) de er påmeldt.
Det er mulighet til å skrive ut diplom etter løpet.

Pris:
157 kroner (197 kroner for ikke-medlemmer)

I tillegg kan du i forbindelse med påmeldingen kjøpe løpets T-skjorte for 299 kroner og en flott medalje til 90 kroner.
Gjennom 2023 vil vi arrangere flere Kondisløp hvor alle vil ha unike medaljer for sitt løp. Disse er på 90 mm i diameter og har vår kjære løpemann, Kondus, i ulike aktiviteter. Vi har stor tro på at dette blir årets samleobjekt.
Vi følger Kondis sin anbefalte klasseinndeling i konkurranseklassene (likt for kvinner og menn): 11 år, 12 år, 13 år, 14 - 15 år, 16 - 17 år, 18 - 19 år, 20 - 22 år, 23 - 39 år, 40 - 44 år, deretter 5-årsklasser så lenge det er deltakere.

Registreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Kondisløpet - Kilometersanking Juli 2023
Kondis - norsk organisasjon for kondisjonsidrett


kondis@kondis.noUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark