Ecotrail Oslo 2024


Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Norwegian English

Dato:
25/05/2024
Sted:
Oslo

Distanser:
80 KM, 50 km, 31 km, 21 km, TRAIL 10 KM & Nordic WALK
Priser:
NOK 650.00 - 1,250.00

Informasjon:
Ecotrail Oslo arrangeres for 9.gang - 25.mai 2024. Dette er et løp for alle aldersklasser og nivåer. Løypa går på urbane stier og gjennom Nordmarka og Bærumsmarka, med siste fem kilometer på asfalt langs fjorden og inn til felles målgang på Vippetangen. Målområdet har servering, og der er det også muligheter for å bade i sjøen.

Når du har fullført påmeldingen får du automatisk bekreftelse på epost - etter noen minutter. Vær oppmerksom på at den mest sannsynlig havner i spamboksen.
Lag/Bedrift:Hvis du vil melde på lag/bedrift mot faktura, ta kontakt med marit@ecotrailoslo.com.

Kontingenten inkluderer startnummer med tidtaging, transport av bagasje fra start til mål, toaletter på start, oppmerkede løyper, bærekraftig medalje, bærekraftig pokal og medalje til ultradistansene, busshuttle til 31km-start, mat/drikkestasjoner i løypa og mat /drikke i mål.
Vi skal unngå engangsemballasje og volum på avfall. Det er ikke engangskopper i løpet. Vi unngår dessverre ikke emballasjen på is - som alle får i mål. Der får alle også sportsdrikk, hele frukter, salt og søtt snack - og ikke minst håndlagde og ferske godtbiter fra Fiskehallen.

På vår hjemmeside ecotrailoslo.com er det viktig at du leser arrangementsregler og øvrig praktisk informasjon.

Ønsker du på et senere tidspunkt å gjøre endringer i din påmelding, finner du svar på hvordan du gjør det under «ofte stilte spørsmål» på vår hjemmeside.

Når du henter startnummeret i 2024 er det mulig å kjøpe den populære Ecotrail-trøya produsert av Devold. Eller du kan kjøpe den nå, i vår lille nettbutikk.

Takk for at du ønsker å melde deg på - vi gleder oss til 25.mai 2024!

Vennlig hilsen Ecotrail Oslo
www.ecotrailoslo.com


OBS! 80 og 50 km er utsolgt!
Klikk her for å kjøpe gavekort til Ecotrail Oslo 2023. Du modtaker et fint PDF gavekort, lige til å printe å give videre.
Gavekort og kode blir tilsendt på e-post. Husk å sjekke spamfilter


Registreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Ecotrail Oslo 2024
Ecotrail Oslo

https://oslo.ecotrail.com/
marit@ecotrailoslo.comUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark