Kondis - Global Running Day 2024


Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Norwegian

Dato:
05/06/2024
Sted:
Norge

Distanser:
5 km
Priser:
NOK 197.00

Informasjon:
«Global Running Day Run» er et virtuelt 5-kilometers løp der deltakerne kan donere penger til et veldedig formål. Løpet arrangeres på Global Running Day, som er 5. juni 2024. Pengene som doneres går uavkortet til Stiftelsen ALS Norge sin forskning på sykdommen ALS.

Løpet er gratis for Kondismedlemmer og koster 197 kroner for ikke-medlemmer. Det er mulig å kjøpe medalje og T-skjorte som en del av påmeldingsprosedyren.

Meld på i dag og gi så mye du synes du har råd til! Alle monner drar!

Løpet må gjennomføres utendørs på løpsdagen. Om du konkurrerer om seieren må du gjennomføre løpet i en rundløype. Det er premier til de tre beste kvinner og menn, og mange uttrekkspremier til alle de andre. En ekstra premie vil bli loddet ut til de som melder på med Team Kondis i feltet for lag.

Etter påmelding vil du motta en e-post med en bekreftelse og informasjon om hvordan du skal laste opp resultatet ditt. Frist for å melde inn resultat er satt til 10. juni.

Lykke til!





Registreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Kondis - Global Running Day 2024
Kondis - norsk organisasjon for kondisjonsidrett


kondis@kondis.no



Ultimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark