Fjordkraft Bergen City Milen Virtual Race 2020


Her er du: Informasjon Velg distanse Tast inn data Bekreft data Betaling Kvittering

Norwegian
Online påmelding er nå stengt. For etterpåmelding se arrangørens website.Dato:
20/06/2020
Sted:
Bergen

Distanser:
10 km

Informasjon:
Velkommen som deltaker i Fjordkraft Bergen City Milen Virtual Race. Løpet arrangeres lørdag 20. juni, og du velger selv hvor du vil løpe din 10 km. Så snart du er påmeldt mottar du en bekreftelse på e-post med instruks om registrering av ditt resultat. Fra mandag 29. juni kan du hente ut din medalje i din nærmeste Sport1 butikk. Vi sender deg diplom på e-post så snart du har registrert ditt resultat. Diplomet fremvises i Sport1 butikken ved henting av medaljen.

Ønsker du å delta sammen med kollegaer eller lagkamerater? Da kan dere oppgi samme lagsnavn ved påmelding og dere teller automatisk med i lagkonkurransen. Sjekk gjerne deltakerlisten HER for å se at dere bruker nøyaktig samme lagsnavn (Må skrives likt!). Det skal være fem deltakere pr. lag. Dersom bedriften har flere som vil delta vil de fem raskeste telle med på 1. laget, de fem neste telle med på 2. laget osv. Det vil bli opprettet en egen resultatliste for lag. I tillegg vil alle som løper på laget telle med i den individuelle konkurransen også, sånn at løperne kan sammenligne seg med andre i sin årsklasse.. Deltakerne på laget melder seg på individuelt i den ordinære påmeldingen, men husk å oppgi rett stavet lagsnavn ved påmelding.

Registreringer
Du har for tiden ingen fullførte registreringer.

Betingelser
Alle priser i dette arrangementet er i norske kroner (NOK) inklusive moms. Startkontingenten er uten moms, med mindre annet er spesifisert.

Ytterligere informasjon kan sees ved å klikke her: klikk her

Kundeservice
Spørsmål om arrangementet rettes til:

Fjordkraft Bergen City Milen Virtual Race 2020
TIF Viking
Øvre Dreggsalm. 7
5003 Bergen.


post@bergencitymarathon.noUltimate Sport Service | Langelandsvej 38 | 5800 Nyborg | Denmark